Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Aart van Steenbergen is altijd veehouder geweest, die al 20 jaar naast het verzorgen van de dieren, een kleinschalig autobedrijf runt.

Destijds alle hiervoor benodigde diploma’s behaald heeft. Tot voor kort bestond de voorraad uit circa 15 auto’s.

Echter door de opgebouwde goede contacten in de autowereld en de in der loop der jaren groter wordende vaste klantenkring, hebben Aart en zijn vrouw Gerda (in liefdevolle herinnering) de keuze gemaakt om het boerenbedrijf te beëindigen en om te schakelen naar een volwaardig en modern autobedrijf.


Veel toegevoegde waarde geeft zoon Ron, die ons team is komen versterken met zijn opgedane kennis en ervaring bij gerenommeerde dealerbedrijven.

 

Autofirst van Steenbergen is een kleinschalig familiebedrijf, waarbij persoonlijke aandacht, respect, meedenken en goede service voorop staan!


Eerlijkheid rijdt het langst, het moet gewoon goed zijn!

Vanuit onze locatie in Bennekom, bedienen wij klanten uit de directe omgeving en daarbuiten. Wij leveren auto onderhoud en reparaties van A tot Z met dealerkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inkoop en verkoop van uw auto! Bij ons geen sprake van lokprijzen en of afleverkosten maar rijklaar prijzen


Wij hebben een divers aanbod auto’s, klein, groot, sportief voor ieder wat wils. Onze auto’s komen van dealerbedrijven en daaraan gerelateerde inkopers! Uw voordeel, deze auto’s hebben goed onderhoud gehad en zijn de modificaties en updates uitgevoerd!

Veelal voorzien van onderhoudsboekjes en uitdraai van de NAP tellerrapport. Veelal is een aankoop van een auto een serieuze aanslag op uw spaarrekening. Vandaar dat het belangrijk is om uw auto te kopen op een vertrouwd adres. Bij mensen die de klappen van de zweep kennen en u niet in de kou laten staan!


Inruil is mogelijk! Uw aankoop heeft altijd 2 weken garantie!

Tevens hebben we garantiepakketten met de mogelijkheid te kiezen voor 3 tot 6 maanden bovag garantie! Financiering en private lease behoort ook tot de mogelijkheden!

Telefoonnummer werkplaats: 0318-419189 of 06-25170385

Telefoonnummer verkoop: 06-52403404


De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst van Steenbergen in Bennekom wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst van Steenbergen heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Bennekom.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst van Steenbergen in Bennekom vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst van Steenbergen voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst van Steenbergen!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld