Over ons

Aart van Steenbergen is altijd veehouder geweest, die al 20 jaar naast het verzorgen van de dieren, een kleinschalig autobedrijf runt.

Destijds alle hiervoor benodigde diploma’s behaald heeft. Tot voor kort bestond de voorraad uit circa 15 auto’s.

Echter door de opgebouwde goede contacten in de autowereld en de in der loop der jaren groter wordende vaste klantenkring, hebben Aart en zijn vrouw Gerda (in liefdevolle herinnering) de keuze gemaakt om het boerenbedrijf te beëindigen en om te schakelen naar een volwaardig en modern autobedrijf.

Veel toegevoegde waarde geeft zoon Ron, die ons team is komen versterken met zijn opgedane kennis en ervaring bij gerenommeerde dealerbedrijven.

 

Autofirst van Steenbergen is een kleinschalig familiebedrijf, waarbij persoonlijke aandacht, respect, meedenken en goede service voorop staan!

Eerlijkheid rijdt het langst, het moet gewoon goed zijn!

Vanuit onze locatie in Bennekom, bedienen wij klanten uit de directe omgeving en daarbuiten. Wij leveren auto onderhoud en reparaties van A tot Z met dealerkwaliteit. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inkoop en verkoop van uw auto! Bij ons geen sprake van lokprijzen en of afleverkosten maar rijklaar prijzen

Wij hebben een divers aanbod auto’s, klein, groot, sportief voor ieder wat wils. Onze auto’s komen van dealerbedrijven en daaraan gerelateerde inkopers! Uw voordeel, deze auto’s hebben goed onderhoud gehad en zijn de modificaties en updates uitgevoerd!

Veelal voorzien van onderhoudsboekjes en uitdraai van de NAP tellerrapport. Veelal is een aankoop van een auto een serieuze aanslag op uw spaarrekening. Vandaar dat het belangrijk is om uw auto te kopen op een vertrouwd adres. Bij mensen die de klappen van de zweep kennen en u niet in de kou laten staan!

Inruil is mogelijk! Uw aankoop heeft altijd 2 weken garantie!

Tevens hebben we garantiepakketten met de mogelijkheid te kiezen voor 3 tot 6 maanden bovag garantie! Financiering en private lease behoort ook tot de mogelijkheden!

Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Auto reparatie

AutoFirst van Steenbergen repareert uw auto vakkundig!

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst van Steenbergen word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer